Leer en castellano

TRAINING

Disposes de 5 opcions per triar l'entrenament personal més adeqüat i canviar la teva vida!

Segur que ha sentit moltes històries d’èxit de persones que han millorat el seu estat físic gràcies al seu entrenador personal. La teva pot ser la següent!

El canvi que desitges és perdre pes? O potser guanyar força i musculatura? Et trobes en una fase posterior a una operació o de rehabilitació i a punt de tornar a la teva vida quotidiana? O simplement vols sentir-te bé?

Sigui quin sigui el teu cas, farem una valoració inicial per programar les teves sessions personalitzades d'entrenament amb un dels 5 sistemes següents.

MOLDEJA

Dirigit a dones, amb MOLDEJA perdràs greix i guanyaràs força sense augmentar el volum del teu cos. Realitzaràs un entrenament global posant èmfasi en les parts que més t’interesen: glutis, cames, zona abdominal, braços…


TERCERA EDAT

Si vols prevenir els dolors propis de l'edat a l'esquena o a les articulacions, i si vols també progressar a nivell muscular per poder seguir amb l'activitat del teu dia a dia, amb TERCERA EDAT podràs millorar la teva qualitat de vida.


FUNCIONAL

Fes servir el teu propi cos com a eina d'entrenament i veuràs resultats en tonificació muscular, mobilitat, flexibilitat i equilibri. A més, amb FUNCIONAL faràs servir material complementari com el TRX, la barra vertical, el bosu, les fitballs o l'Air-Fit Trainer. 


TERAPÈUTIC

Has finalitzat un procés de rehabilitació i ja t'has recuperat? Amb TERAPÈUTIC realitzaràs exercicis amb l'objectiu de millorar qualsevol tipus de desequilibri corporal que puguis estar patint encara i així readaptar-te de nou al teu ritme de vida.


FITNESS

Vols lluir una figura forta i definida? Amb el sistema d'entrenament FITNESS desenvoluparàs la musculatura de tot el teu cos obtenint, a més, millor mobilitat per prevenir qualsevol tipus de descompensació muscular.


Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres i comencem a dissenyar el pla d'entrenament més adeqüat a les teves necessitats.

Estàs més a prop d'aconseguir-ho!


Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1

08017 Barcelona

687999012 / 699392693

info@pilatestrainingsarria.com

Hores a convenir

  • de dilluns a dijous de 7:00 a 21:00
  • divendres de 7:00 a 15:00