Leer en castellano

"EL NOSTRE SOMNI, LA NOSTRA PASSIÓ"

Elisenda Gómez Font

Porto en el món de la dansa des dels quatre anys: sóc ballarina i acròbata professional, arribant al 2018 a guanyar el campionat del món de pole dance, junt amb altres premis internacionals. He treballat i actuat per tot el món, cosa que em va portar a conèixer el mètode Pilates quan ballava professionalment a la Companyia de Dansa Clàssica de Catalunya. Em va encantar i des de llavors he volgut formar-me i aprendre-ho tot sobre aquest mètode.

Estic certificada com a Peak Pilates Trainer i també m'he format amb altres escoles de Pilates com Stott Pilates i Balance Body. He viatjat a Nova York i Londres estudiant amb els "elders", els deixebles directes d'en Joseph Pilates.

Sóc professional titulada de la salut i l'esport a Catalunya amb el Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives, i titulada en Magisteri en Dansa Clàssica.

El 2015, junt amb el meu marit, vam decidir fer realitat el nostre somni i muntar els nostres propis centre i escola. Actualment, junt amb ell, sóc directora de Pilates Training Tres Torres, Acrobatics School, Pilates Studio Xevi & Eli, i la Companyia Duo Acrobàtic Pack.


La meva especialitat és aconseguir el teu objectiu, transmetre't la meva passió, motivant-te i ajudant-te a fer un bon entrenament per tal d'adquirir bons hàbits de vida saludable.
Xavier Estragués Casanovas

Fa més de 18 anys que treballo al sector de la salut i el fitness, dels quals 12 com a professor de Pilates, i m'encanta. Sempre en constant formació, actualment sóc professional titulat de la salut i l'esport a Catalunya amb el Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives, certificat com a instructor Peak Pilates, i especialitzat en biomecànica, patologies, osteopatia estructural, nutrició esportiva i de la salut.

Com a mèrits esportius, sóc acròbata i ballarí des dels 12 anys arribant a ser el 2018 campió del món a Xina en la modalitat de dobles en pole dance.

El 2009, junt amb la meva dona, vam muntar la nostra companyia Duo Acrobàtic Pack amb la qual hem actuat per tot el món. El 2015 vam aconseguir fer realitat el nostre somni d'obrir el centre i l'escola.


Actualment sóc director de Pilates Training Tres Torres, Acrobatics School, Pilates Studio Xevi & Eli, i la Companyia Duo Acrobàtic Pack.


DUO ACROBÀTIC PACK

Neix d'ajuntar el nostre talent, la nostra passió i el nostre esforç. Portem des del 2007 junts treballant i competint nacionalment i internacionalment, aconseguint:

  • 1ª posició - Campionat del món Pole Dance Xina 2018

  • 1ª posició - Pole Art Itàlia 2019

  • 2ª posició - Campionat del món Pole Art Torí 2018

  • 1ª posició - Campionat Acrobàcies Aèries Roma 2019

  • 3ª posició - Campionat del món Pole Art Holanda 2017

  • 1ª posició - Pole Art Itàlia 2015

  • 2ª posició - Campionat d'Europa Roma 2014

Els nostres espectacles uneixen les més espectaculars acrobàcies de dansa aèria, pole i balance adagio amb la nostra passió: la dansa clàssica.

Hem treballat per empreses com Huawei, Circo Americano, Calvin Klein, Loewe, Circo Sendaviva, Port Aventura, Matutano, Ajuntament de Barcelona, Mobile World Congress a més de diferents cadenes hoteleres de tota Espanya.

Pots visitar la web de Duo Acrobàtic Pack aquí.


Ara que ja ens coneixes una mica millor, vols que contactem amb tu?


Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1

08017 Barcelona

687999012 / 699392693

info@pilatestrainingsarria.com

Hores a convenir

  • de dilluns a dijous de 7:00 a 21:00
  • divendres de 7:00 a 15:00