Leer en castellano

PILATES

Adéu al mal d’esquena! El Pilates et pot ajudar.

Fins quan permetràs que una vida sedentària et provoqui mal d’esquena, estrés o altres patologies posturals? Amb el mètode Pilates ho pots evitar, minimitzant les conseqüències d’uns mals hàbits que, a la llarga, poden afectar la teva vida quotidiana.

Aquest sistema d’exercicis et farà guanyar força i flexibilitat, reeducarà la teva postura, i t’ajudarà a relaxar cos i ment. Gaudiràs d’aquests beneficis amb l’entrenament que disenyarem específicament per a tu a les nostres sessions individuals.

A més, el mètode Pilates no és exlusiu per a persones amb mal d’esquena; independenment de la teva condició o del teu nivell, es pot adaptar a tu.

Si estàs embarassada o et trobes en fase de post-part i vols recuperar la forma, o si ets una persona gran i vols mantenir la teva vitalitat, o si ets esportista i desitges complementar el teu entrenament i evitar lessions… el Pilates està fet per a tu!

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres i comencem a dissenyar el pla d'entrenament més adeqüat a les teves necessitats.

Estàs més a prop d'aconseguir-ho!


Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1

08017 Barcelona

687999012 / 699392693

info@pilatestrainingsarria.com

Hores a convenir

  • de dilluns a dijous de 7:00 a 21:00
  • divendres de 7:00 a 15:00